Moda

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

Shkruar nga Anabel

18 Qershor 2022

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

Moda e shpejtë e ka çorientuar pak blerjen e veshjeve që mund t'i përdorësh për më tepër se një vit, ama, ti mund të tregohesh më e zgjuar dhe të ndërtosh një garderobë që i reziston çdo sprove, edhe asaj të kohës.

Pallto e zezë, e gjatë

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

Investo në një pallto të tillë dhe shih se si veshjet e tua do të jenë gjithmonë klas.

Xhaketë mashkullore

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

E kombinon me ç'të duash, kur të duash.

Bluzë e bardhë

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

Nuk ka si të mungojë.

Atlete të bardha

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

Sërish, nuk mendojmë se do ekzistojë një epokë kur atletet e bardha nuk do jenë më in.

Xhinse që të rrinë mirë

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

Më shumë se modeli, ka rëndësi përshtatja.

Çizme të zeza, 100% lëkurë

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

Te materiali, mos bëj kompromis.

Një çantë në ngjyra neutrale

Si të krijosh një garderobë që i reziston kohës?

E thamë materialin? Lëkurë!

Artikuj të sugjeruar:

MOS I HUMBISNI