Anabel Picks

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

Shkruar nga Anabel

17 Qershor 2022

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

Për një klip ose një paraqitje televizive, Ylli Limani shpenzon ditë të tëra për të kuruar imazhin, por, sipas tij, jo gjithmonë ka qenë kështu.

“Vetëm këto kohët e fundit kam mësuar pak të vishem. Futu te klipet e mia në fillim ose paraqitjet e mia dhe sheh një tmerr të vërtetë,” tha Ylli në një intervistë për “Rudina”.

Challenge accepted!

Ylli në vitin 2013. Një bluzë dhe një xhaketë (që duket si) xhins. Bazik, por jo keq.

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

Ja Ylli Limani kur konkurronte te “The Voice of Albania”. Duket si çunat e gjimnazit në mbrëmjen e maturës. Përfundimi: Jo keq për kohën.

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

Këtu nuk dimë ç’të themi.

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

As këtu.

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

Bluzë e thjeshtë, e bardhë. Jo keq.

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

Edhe kjo veshje e pranueshme.

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

Ylli sot vishet kështu,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YLL LIMANI (@ylllimani)

kështu,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YLL LIMANI (@ylllimani)

dhe kështu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YLL LIMANI (@ylllimani)

Padyshim shumë më mirë se “dje”...

Ylli Limani nuk vishej aq tmerr sa pretendon

....megjithatë nuk është veshur aq tmerr sa pretendon. Kemi parë edhe më keq, Ylli!