Style Tips

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

Shkruar nga Anabel

17 Qershor 2022

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

E keni parasysh që çdo verë ka disa gjëra specifike që marrin vëmendje më shumë se gjithçka tjetër? E kemi fjalën për ato lloj veshjesh që i shohim kudo dhe duam t'i kemi sepse qartazi është e shkruar që do t'i rezistojnë kohës! 

Janë disa blerje vere për të cilat s'do të pendoheni kurrë që u shpenzuat! 

1. Ky model rroba banjosh! 

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

2. Një fustan i gjatë, fiks në këtë ngjyrë

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

3. Sandalet më të rehatshme dhe më cool me platformë janë ky model!

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

4. Sete me printe që thërrasin vëmendje

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

5. Investo në një kostum që mund ta veshësh në 4 stinë

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

5. Këmisha lino për veshjet e plazhit...

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

6. Një çantë e thurur duket gjithnjë "e shtrenjtë" edhe nëse s'është Prada

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

7. Bëni kujdes me syzet që zgjidhni!

Për këto blerje s'do pendoheni kurrë

Burimi: Who What Wear