Celebrity

Njerëzit kanë 'ankesa' për aktorin që do luajë 'Ken', të dashurin e Barbie-t, në filmin 'Barbie'

Shkruar nga Anabel

15 Qershor 2022

Njerëzit kanë 'ankesa' për aktorin që do
Photo Credits: Hypebeast

Fotoja e parë e Ken për filmin "Barbie" sapo është publikuar! Ryan Gosling është shfaqur pa këmishë, me flokë biondë platin, lëkurë të shndritshme dhe të brendshme të "markës" që mban emrin e tij.

Njerëzit kanë 'ankesa' për aktorin që do
Photo Credits: Warner Bros Pictures

Megjithatë, kur fotoja u bë publike, disa njerëz nuk u bindën:

"A s'mund të merrnin Chris Evans?", "Më vjen keq, por ky duket më shumë si Fred te Scooby Doo", ishin disa prej komenteve.

Njerëzit kanë 'ankesa' për aktorin që do
Aktori zakonisht ruan një 'look' më pak ekstravagant.

Ylli i Marvel e përshkroi depilimin e të gjithë trupit, në përgatitje për rolin, si "një nga përvojat më të dhimbshme të jetës, duke thënë se "ndjen admirim për gratë që e bëjnë këtë gjë çdo muaj".

Filmi publikohet më 21 korrik 2023 dhe në rolin e Barbie-t do të jetë Margot Robbie.

Poll

Burimi: Page Six