Original

6 trende që shpresojmë me gjithë zemër të mos rikthehen kurrë!

Shkruar nga Anabel

13 Qershor 2022

6 trende që shpresojmë me gjithë zemër të mos rikthehen
Trendet shkojnë e vijnë, ama traumat që kemi nga disa prej tyre mbeten.

Cilat janë trendet që shpresojmë që mos ta shohin më dritën e diellit?

1. Xhinset me bel të ulët
6 trende që shpresojmë me gjithë zemër të mos rikthehen
Ka vetëm një fjalë që i përshkruan: të tmerrshme!

2. Minifundet kaaaq të shkurtra
6 trende që shpresojmë me gjithë zemër të mos rikthehen
Ka diçka më të keqe se xhinset me bel të ulët: këto minifundet, të cilat kishin si dekor edhe një rrip me pllaka.

3. Syzet me shirita
6 trende që shpresojmë me gjithë zemër të mos rikthehen
Vallë ç’na kalonte në mendje kur i vishnim dhe mendonim se dukeshim yje?

4. Kanotiere me dragua
Ok çuna, sapo ju zgjuam ca kujtime.

5. Mëngët zhapone
A ka më keq? Nuk ka më keq!

6. Këto sandalet që sfidonin gravitetin
6 trende që shpresojmë me gjithë zemër të mos rikthehen
Nuk kemi koment…

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.

MOS I HUMBISNI