Thonjtë

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

Shkruar nga Anabel

12 Qershor 2022

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

Nuk e keni vendosur ende modelin e ardhshëm për thonjtë? Prandaj jemi ne këtu. Hidhuni një sy modeleve të mëposhtme dhe frymëzohuni nga ngjyrat dhe dizenjot.

1

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

2

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

3

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

4

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

5

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

6

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

7

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

8

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

9

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

10

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

11

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

12

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

13

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

14

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

15

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

16

Disa ide shumë, po shuuumë verore për thonjtë

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI