Fitness

Përdoruesit e TikTok hanë krispies orizi para stërvitjes – dhe nuk është këshillë e keqe

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2022

Përdoruesit e TikTok hanë krispies orizi para stërvitjes –

Trendi më i fundit, sipas përdoruesve në TikTok, është ngrënia e krispies orizi përpara stërvitjes.

A është ide e mirë? Përgjigjja e shkurtër: Sigurisht që  mund të jetë. Sipas Audra Wilson, me profesion dietologe, karbohidratet e thjeshta (mendoni: bukë e thekur, drithëra dhe granola) janë me të vërtetë burim i mirë energjie para stërvitjes.

Karbohidratet lejojnë që energjia të shkojë direkt në qarkullimin e gjakut.

Përdoruesit e TikTok hanë krispies orizi para stërvitjes –

Megjithatë, krispies orizi janë të përshtatshme për njerëzit që do të bëjnë kardio ose do të stërviten me pesha të rënda, por jo domosdoshmërisht për ata që do të bëjnë një xhiro rastësore me biçikletë apo ecje.