Style Tips

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të veshura super shtrenjtë

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2022

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

E dimë që zgjedhja e parë e ditëve të nxehta është një fustan i freskët, seksi dhe mbi të gjitha i rehatshëm, por pantallonat e shkurtra ndonjëherë janë edhe më interesante për t'u veshur. Një pjesë e mirë e jona stepet sepse i mundon mendimi i kombinimit të pantallonave të shkurtra. Me çfarë t'i veshim për të mos u dukur bazike? 

Si t'i kombinojmë për t'u dukur të veshura shtrenjtë, me shije dhe seksi në të njëjtën kohë? Sugjerimet në vijim do t'ju bëjnë që në daljen e radhës për shopping t'i harroni fustanet. 

1. Pantallona të shkurtra të lirshme që vijnë deri sipër gjurit dhe një xhaketë. Balerinat e çojnë veshjen në nivel tjetër.

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

2. Pasditeve, xhinset e shkurtra marrin tjetër pamje me një palë sandale elegante, këmishë saten dhe një rrip

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

3.Këmishë lino me ngjyrë të ndezur, pantallona të shkurtra lino dhe jeni gati për të përballuar vapën.

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

4. Pantallonat e bardha të gjera janë MUST

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

5. Për një dalje më chic, veshjes së bardhë nga koka tek këmbët shtojini ca detaje më elegante. Një rrip, çantë fine dhe sigurisht këpucë me takë.

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

6. Mund të shkoni përgjithmonë në zyrë e veshur kaq klas! 

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

7. Kur nxiton, por sërisht zgjedh të mos jesh bazike: kostumit të palestrës shtoji këmishën klasike dhe sandalet më të rehatshme

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

8. Ndërsa në plazh, kështu

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

9. ...ose kështu

Pantallonat e shkurtra: Si t'i kombinoni për t'u dukur të

Burimi: Who What Wear