Shopping now!

NextEx | Nga veshjet tek aksesorët: Blini brande premium me çmime fabrike

Shkruar nga Anabel

9 Qershor 2022

NextEx

Hey goca, keni dashur ndonjëherë të futeni në një dyqan dhe te blini veshjet tuaja të preferuara..pa u shqetësuar fare për çmimet? Pa merak.. e dimë që po, prandaj ju prezantojmë me NextEx!

I pari dyqan ekskluziv në Shqipëri ku ju blini veshje të reja, me etiketë dhe aksesorë modern nga brandet më të kërkuara me çmim fabrike! Pra, të njëjtin fustan satin, që të kishte mbetur fiksim diku tjetër, por që s'e bleve se ishte shumë..si të duket ta marresh në NextEx 10-fish më pak? (Super!)

NextEx

Kjo kompani është e bazuar në modelin me anëtarësim. Që të keni akses ju krijoni një llogari, zgjidhni një paketë dhe voila..shopping të këndshëm! Ndryshe nga tregu aktual ku kompanitë i fitojnë të ardhurat nga shitja e veshjeve, NextEx i ofron me koston e prodhimit dhe ka 0 fitim nga shitja e tyre. Burim i vetëm i të ardhurave për kompaninë janë tarifat e anëtarësimit.

Midis +10.000 produkteve në NextEx ka gjithmonë mundësi zgjedhjeje! Çdo javë shtohen veshje nga brandet më të famshme dhe jo vetëm kaq, por kompania po e zgjeron kategorinë e produkteve edhe me këpucë, kozmetikë, parfume dhe çdo aksesor tjetër që do të përmbushin kërkesat dhe preferencat e anëtarëve.

NextEx

Pra, po më thua që të anëtarësohem dhe do ble rrobat që dua, të brandeve të huaja, më lirë se çmimet zyrtare të tyre? Me 0 kosto dhe çmim fabrike?

Say-no-more! Por, sa do paguaj në muaj? *Crossing fingers*

Ju mund të bëheni anëtare me vetëm 499 lekë në muaj, me anë të së cilit fitoni akses në më shumë se 10.000 veshje të kategorive të ndryshme. “Sot nuk kam asgjë për të veshur” nuk keni për ta thënë më!

Mekanizmi i tregtimit të veshjeve sot bën që produktit (padashur) t’i rritet çmimi deri në 600%, ndoshta edhe më tepër. Kjo rritje fiktive e çmimit i jep pasiguri bizneseve dhe konsumatorët paguajnë gjithmonë më shumë se vlera që marrin.

Anëtarësimi në NextEx është një përfitim i dyanshëm (win-win), kompania ka të ardhura nga tarifat e anëtarësimit dhe anëtarët përfitojnë produkte me çmimin e prodhimit.

Nuk e besoni?! Hidhni një sy në nextex.al :)

NextEx