Mendja

Tani, merrni vetëm *5 minuta* nga dita juaj, për të qetësuar mendjen dhe trupin!

Shkruar nga Anabel

8 Qershor 2022

Tani, merrni vetëm *5 minuta* nga dita juaj, për të qetësuar
Photo Credits: Google Images

Ndoshta ka ardhur që t'i kushtoni pak minuta vetes! Dhe me pak, e kemi fjalën për vetëm 5 minuta. Ia vlen apo jo?

Instruktorja e yoga-s, Sophie Jaffe, ju tregon një ushtrim shumë të thjeshtë të frymëmarrjes, i cili do t'ju ndihmojë të ndiheni më të pranishëm tek e tashmja.

Në këtë praktikë, ju do të punoni në një sërë teknikash të frymëmarrjes që mund t'i përdorni për të qetësuar veten në çdo situatë stresuese. Do të habiteni nga ndikimi pozitiv që mund të kenë vetëm disa frymëmarrje të thella.

Merrni frymë thellë, nxirreni ngadalë dhe gjatë procesit, lini pas gjithë energjinë që nuk ju shërben.

Gjithçka që ju nevojitet për të filluar është një vend i rehatshëm dhe i qetë për t'u ulur dhe për të marrë frymë.

Artikuj të rekomanduar:

Burimi: Pop Sugar