Sex

Njerëzit tregojnë gjërat më të sikletshme që partnerët i kanë kërkuar gjatë seksit

Shkruar nga Anabel

8 Qershor 2022

Njerëzit tregojnë gjërat më të sikletshme që

Gjuha e pistë e seksit ka ndryshuar ndjeshëm...Aq sa ndonjëherë dëshirat e errtëta kthehen në situata të sikletshme prej të cilave do thjesht të ~zhdukesh~.

1. 

"Më thoshte "më quaj Amanda". Emri i saj s'është Amanda. Amanda quhej nëna e saj."

2.

"Më kërkonte t'i gjuaja tek penisi me sa forcë kisha. Kjo dëshirë shkonte kundër gjithçkaje që më kishin thënë për organin mashkullor."

3.

"Ai më kërkoi nëse mund të përfundonte në sytë e mi. Pra jo në fytyrën time, por në sytë e mi të hapur. Kjo sepse sipas tij i kisha shumë të bukur. S'e kuptova ku donte të dilte."

4.

"Ai kishte një fetish me këmbët e mia. Problemi është se unë kilikosem dhe situata ishte dyfish e sikletshme."

5.

"Një vajzë njëherë më kërkoi të vija kuba akulli në gjithë vithet e saj."

6.

"Ajo donte që unë ta godisja. Ok, nuk duket e çuditshme deri këtu, por donte ta godisja aq shumë derisa të gjakosej. U tmerrova dhe për më tepër kur e bëja ajo qeshte. E urreva."

7.

"Kisha një të dashur që më kërkoi gjatë seksit të luanim rolin "motër-vëlla" ndërkohë që ishte brenda meje. E shpifur!"

8.

"Ai më ktheu vithet dhe vetëm më thoshte "kafshoi". Nuk kisha më asnjë lloj eksitimi dhe për më tepër, sigurisht që u ndava."

9.

"Isha i lidhur me një vajzë të mirë dhe shumë të turpshme, që më surprizoi në shtrat. Kërkonte ta godisja me zë të lartë dhe më fliste fjalë të pista."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI