Style Tips

Përveç rrobave të banjës: Ca blerje të rëndësishme para se të nisni pushimet

Shkruar nga Anabel

8 Qershor 2022

Përveç rrobave të banjës: Ca blerje të

Ditët kur për në plazh/pishina të duheshin vetëm një palë bikini dhe një SPF 50, i përkasin të shkuarës. Tani ditët e pushimit pranë detit janë një formë fantastike për të shprehur stilin, shijet dhe tendencat e fundit të modës. 

Nëse do të pyesnit përshembull Kendall Jenner, do të thoshte se një ditë plazhi s'shijohet njësoj nëse të mungon e famshmja "bucket hat"- kapelja në formë kove. Po çfarë tjetër ju duhet në valixhen e pushimeve? Që të mos shpërndaheni shumë e të mos bëni blerje të koha, fokusohuni tek thelbësoret. 

Çfarë ju duhet përveç rrobave të banjës?

1. Kapelja, që mund të jetë kështu ose në forma të tjera (kove)

Përveç rrobave të banjës: Ca blerje të

2. Një çantë kashte shumëfunksionale!

Përveç rrobave të banjës: Ca blerje të

3. Shapkat më të rehatshme të verës duken kështu

Përveç rrobave të banjës: Ca blerje të

4. Një palë syze që t'i mbani 24/7

Përveç rrobave të banjës: Ca blerje të

5. Xhinset e shkurtra për kombinim të shpejtë me bikini

Përveç rrobave të banjës: Ca blerje të

6. Aksesorë, aksesorë, aksesorë!

Përveç rrobave të banjës: Ca blerje të

Burimi: Who What Wear