Spirituality

Do të kesh sukses në karrierë? Zgjidh këto kristale!

Shkruar nga Anabel

5 Qershor 2022

Do të kesh sukses në karrierë? Zgjidh këto kristale!
Siç mund ta dish, kristalet mund të transmetojnë energjinë që ti dëshiron dhe kristale të ndryshme lidhen me qëllime dhe përdorime të ndryshme.

Sot, do të flasim për kristalet që të ndihmojnë në rrugën e karrierës, duke e qartësuar apo përmirësuar atë, si dhe duke tërhequr drejt teje njerëz dhe mundësi të reja.

Lapis lazuli

Do të kesh sukses në karrierë? Zgjidh këto kristale!
Të inkurajon të synosh më të mirën dhe të kesh vëmendjen dhe promovimin që dëshiron. Mjafton të vendosësh qëllimin dhe ky kristal të ndihmon ta arrish.

Black obsidian
Do të kesh sukses në karrierë? Zgjidh këto kristale!
Ky kristal shërben si mburojë ndaj energjive negative të eprorëve, kolegëve që merren me thashetheme dhe ambientit toksik që të rrethon.

Moonstone
Do të kesh sukses në karrierë? Zgjidh këto kristale!
Energjia intiutive dhe mistike që ofron "guri i hënës" të ndihmon me idetë kreative.

Amber
Do të kesh sukses në karrierë? Zgjidh këto kristale!
Sipas legjendave, shpirti i një tigri është "burgosur" në këtë kristal dhe të motivon vazhdimisht që të jesh versioni më i mirë i vetes, në çdo çast.

Clear quartz

Do të kesh sukses në karrierë? Zgjidh këto kristale!
Të ngre humorin dhe të ofron vetëm energji pozitive. Perfekt për projektet që kërkojnë ide, punë dhe vullnet.

Artikuj të sugjeruar:

Burimi: Cosmopolitan

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI