Sex

Fetishi i këmbëve: Çfarë është dhe si ta përfshish në jetën seksuale?

Shkruar nga Anabel

3 Qershor 2022

Fetishi i këmbëve: Çfarë është dhe si ta
Fetishet seksuale zakonisht lidhen me eksitimin nga një objekt, veshje, aromë, apo pjesë trupi që nga të tjerët nuk konsiderohet si seksuale.

Fetishi i këmbëve, i njohur edhe si podophilia - përkon me një interes specifik seksual për këmbët (apo edhe çorapet, këpucët). Ky interes manifestohet në shumë forma: dëshirë për të parë këmbët, lëpirja, thithja, apo përfshirja e tyre në akte seksuale.

Fetishi i këmbëve është shumë i zakonshëm dhe shumë çifte e kanë përqafuar në paralojën seksuale e më gjerë. Gjithashtu, këmbët sjellin edhe një sërë përfitimesh për vajzat/ djemtë që zgjedhin të shesin foto të këmbëve online.

Si t'i përfshish këmbët në aktet seksuale?
Adhuroji ato
Merr kohën tënde për të studiuar formën, higjienën dhe përkujdesjen ndaj tyre. Gjithashtu, mund t'i veshësh këmbëve të tua/ partneres një palë çorape/ sandale/ stiletto seksi.

Masazhoji
Një masazh këmbësh nuk është vetëm relaksues, por edhe eksitues. Zgjidh vajin e duhur dhe jepi!

Më pas, shfreno imagjinatën!

P.S.: Mos harro dakordësinë me partnerin/ en!

Artikuj të sugjeruar:

Burimi: Cosmopolitan

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI