Thonjtë

Në thonjtë e radhës mund t'i bëni një dedikim partnerit, ashtu siç bëri J. Lo!

Shkruar nga Anabel

1 Qershor 2022

Në thonjtë e radhës mund t'i bëni një dedikim

Rezulton se ka mënyra nga më të pazakontat për ta shprehur dashurinë. Për shembull, përmes një dizajni minimalist thonjsh.

Jennifer Lopez, i bëri një dedikim të këndshëm Ben Affleck, me një manikyr të personalizuar. 

Tom Bachik, artisti pas thonjve të J. Lo, ndau një foto të dizajni të thjeshtë, me prekje delikate ari, një zemër dhe inicialet e Jennifer Lopez dhe Ben Affleck.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Poll

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI