Parfume

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Shkruar nga Anabel

1 Qershor 2022

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Parfumi është një zgjedhje personale, e cila flet shumë mbi karakterin dhe shijet e dikujt, ndaj nuk habitemi nëse një aromë të intrigon dhe do të mësosh më shumë rreth personit që e ka.

Edhe personat e famshëm identifikohen përmes parfumit që mbajnë në përditshmëri dhe janë aq të mirë sa i kanë ndarë edhe me publikun fragrancat e preferuara.

Adele
Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave
Adele shquhet për autenticitetin e saj, ndaj një parfum si “Hypnotic Poison” nga Dior nuk mund të mos ishte në shijet e saj. Fragranca lë një aromë të butë vaniljeje dhe amberi.

Rihanna

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave
Jennifer Lawrence apo André Leon Talley e kanë komentuar shumë herë faktin që Rihanna ka një aromë të mrekullueshme, ndaj jemi kuriozuar për parfumin e saj. Më parë, përdorte “Love, Don’t Be Shy” nga Kilian, ndërsa sot, nuk e dimë, por me siguri ndonjë parfum nga linja e saj Fenty.

Hailey Bieber

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave
Në një intervistë për Elle Austria, Hailey tha se nuk e dinte ç’parfum përdorte, por e përshkroi atë si fantastik. “Shishja ka formën e një ylli, në ngjyrë të kuqe”. Dhe përfundimi është “Selfridges”. Hailey, ta gjetëm parfumin!

Meghan Markle

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave
Dukesha përdor “Wild Bluebell” nga Jo Malone London. Parfumi ka një aromë identifikuese dhe shumë të freskët.

Emma Stone

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave
Aktorja është një fanse e “Les Exclusifs de Chanel Gardénia” dhe për habinë e të gjithëve, e sprucon edhe përpara se të flejë, pasi e ndihmon me gjumin. Notat e portokallit, gadenias dhe luleve të bardha janë perfekte për dikë që di të zgjedhë një parfum.

E nëse je kurioz/ e për parfumin që përdorte e ndjera princeshë Diana, është pikërisht “24 Faubourg” nga Hermes.

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Të prezantojmë me parfumet e preferuara të disa prej V.I.P-ave

Artikuj të sugjeruar: