Thonjtë

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky lloj french-i

Shkruar nga Anabel

30 Maj 2022

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky

Nëse do të na kërkohej të përshkruanim me një fjalë të vetme thonjtë e 2022-shit, pa të voglin dyshim do të ishte "french". Historikisht ky lloj dizajni ka qenë sa klasik aq edhe modern, por përditësimet e kohëve të fundit i kanë shndërruar thonjtë french në kryefjalën e thonjve! 

Prandaj këtë verë, eksploroni me french-in dhe specifikisht atë me bazë rozë. 

1.

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky

2.

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky

3.

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky

4.

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky

5.

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky

6.

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky

7.

Trendi më në modë për thonjtë e kësaj vere: Ky

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI