Flokët

Nëse je Binjakët, të duhen këto kristale!

Shkruar nga Anabel

25 Maj 2022

Nëse je Binjakët, të duhen këto kristale!

Të lindur për të qenë gjithmonë më të mirët, Binjakët janë të pavendosur, kuriozë, inteligjentë dhe kanë një sens humori të paparë. Gjithashtu, adhurojnë aksionin, të jenë aktivë dhe të jenë spiritualë. Nëse ti je një Binjak, apo ke në jetën tënde një Binjak, bli(ji) këto kristale:

Moonstone
Nëse je Binjakët, të duhen këto kristale!
Mistikja, energji intuitive dhe shumë ide brilante mundësohen nga ky kristal.

Emerald
Nëse je Binjakët, të duhen këto kristale!
Guri i muajit maj sjell prosperitet, vitaliteti, fat dhe e bën çdo rrugëtim të sigurt.

Tourmaline
Nëse je Binjakët, të duhen këto kristale!
Ky kristal mban larg çdo energji toksike dhe negative.

Bloodstone
Nëse je Binjakët, të duhen këto kristale!
Bloodstone na lidh me të parët tanë dhe është ndër kristalet më të mira për meditim dhe paqe shpirtërore.

Aquamarine
Nëse je Binjakët, të duhen këto kristale!
Guri më i bukur të pastron shpirtin dhe mendjen nga çdo mendim që nuk të leverdis.

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI