Red Carpet

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil absolut

Shkruar nga Anabel

25 Maj 2022

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil
Admirues të modës, ky artikull është për ju! Festivali i Kanës 2022 është thjesht fantastik dhe mbresëlënës. Ky vit sjell më shumë tendenca stili në çdo hap ikonik që hidhet në Kanë.
Zbulo disa nga look-et më të bukur në këtë event:

Bella Hadid

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Letitia Wright

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Lea Seydoux

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Soo Joo Park

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Emily Ratajkowski

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Vincent Cassel dhe Tina Kunakey

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Sharon Stone

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Naomi Campbell

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Tang Wei

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Anja Rubik

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Carla Bruni

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Adriana Lima

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Anne Hathaway

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil

Julia Roberts

Festivali i Kanës për këtë vit, ekstravagancë dhe stil