Street Style

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo t'i zbuloni!

Shkruar nga Anabel

24 Maj 2022

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

Çfarë duhet të veshim për të mposhtur vapën këtë sezon? Cilat janë tendencat më interesante më verën e këtij viti?

Për shumë njerëz, vera e parë pas një sezoni të gjatë pandemik, do të jetë e ngarkuar, plot udhëtime, plazh mëngjese pa fund dhe dasma që më parë ishin shtyrë. Natyrisht, do të dëshironi të siguroheni që dollapi juaj të jetë i përgatitur dhe i mbushur me veshje të përshtatshme për çdo rast, dhe spërkatja me disa nga tendencat më të nxehta të verës do t'i shtojë një element kyç veshjeve tuaja.

Ja ç'duhet të keni parasysh:

1. Thoni "po" për xixat dhe shkëlqimin, edhe gjatë ditës

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

2. Aksesorë handmade, me thurje

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

3. Sandale me platformë

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

4. Shaje mëndafshi

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

5. Ngjyra të ndezura, të hapura

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

6. Bluzat e shkurtra

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

7. Kombinime të rehatshme

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

8. Veshjet stil "Bridgerton"

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

9. Veshje me tekstura të ndryshme: thekë, pupla etj

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

10. Prerje interesante rrobash

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

11. Minifunde

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

12. Gjithçka e bardhë

Verë 2022: 10+ trende mode që do t'i provoni me qejf, sapo
Photo Credits: Getty Images

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI