Street Style

Shapkat dhe sandalet me platformë i japin një pamje krejt të re veshjes tënde

Shkruar nga Anabel

24 Maj 2022

Shapkat dhe sandalet me platformë i japin një pamje krejt të re

Është çasti i duhur për të guxuar me një palë shapka apo sandale me platformë. Vetëm mendo se sa trasgresive do dukesh, sa komplimente do marrësh dhe sa e përsosur do të jetë fotoja jote në Instagram.

Shapkat pink

Shapkat dhe sandalet me platformë i japin një pamje krejt të re

Të buta, të rehatshme, super stylish!

Sandalet pranverore

Shapkat dhe sandalet me platformë i japin një pamje krejt të re

Kombinoji me fundin ose fustanin e preferuar dhe shkëlqe.

Sandalet gold

Shapkat dhe sandalet me platformë i japin një pamje krejt të re

Je gati për të qenë kryefjala e ditës?

Sandalet me lidhëse

Shapkat dhe sandalet me platformë i japin një pamje krejt të re

Perfekte për mbrëmjet dhe festat e verës.

Shapkat solare

Shapkat dhe sandalet me platformë i japin një pamje krejt të re

E verdha nuk është dukur kurrë më bukur!

Të gjelbra dhe unike

Shapkat dhe sandalet me platformë i japin një pamje krejt të re

Një e gjelbër kaq vibrante, meriton të gjithë vëmendjen dhe investimin e duhur.

 

MOS I HUMBISNI