Fashion News

Balenciaga x Adidas, bashkëpunimi i momentit!

Shkruar nga Anabel

24 Maj 2022

Balenciaga x Adidas, bashkëpunimi i momentit!
Foto: MASATO ONODA/WWD

Ky vit ka sjellë shumë surpriza dhe më e reja ka të bëjë me një bashkëpunim që nuk e prisnim, por tani që po ndodh, e adhurojmë.

Balenciaga x Adidas, bashkëpunimi i momentit!
Foto: Balenciaga

Koleksioni më i ri bën bashkë dy prej markave më të famshme, Balenciaga dhe Adidas. Prurjet e tyre janë shitur super shpejt.

Krijimi më in i momentit përmban “Triple S”, atletet me 3 vijat identifikuese të adidas, pantallona të shkurtra, fustane mini dhe shumë veshje të tjera që mbartin komoditetin e Adidas dhe aurën ekstravagante të Balenciaga.

Balenciaga x Adidas, bashkëpunimi i momentit!
Foto: Balenciaga