Receta te Shendetshme

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni një nga këto ushqime

Shkruar nga Anabel

23 Maj 2022

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Fakti që frekuentoni rregullisht palestrën apo dieta super e shëndetshme nuk ka të bëjë aspak me fryrjet e barkut: u ndodh të gjithëve. Mirëpo, teksa arsyet e fryrjes mund të jenë të vështira për t’u identifikuar, zgjidhja e këtij problemi nuk është dhe aq e vështirë.

Mjafton të konsumoni ushqimet e duhura. Më poshtë zbuloni 8 ushqimet verore, që do t’ju ndihmojnë të sheshoni si me magji barkun dhe të jeni gati për trupin e famshëm të verës, për të cilin kujtohemi përgjithësisht në fund të majit.

Shalqiri

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Domatet

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Jeshillwqet

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Kivi

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Kastravecat

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Frutat e pyllit

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Avokado

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Shparagujt

Sa herë të ndiheni 'të fryrë' pa arsye, konsumoni

Burimi: Women's Health