Thonjtë

Ky lloj manikyri #french do jetë kryefjala e verës 2022!

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2022

Ky lloj manikyri #french do jetë kryefjala e verës 2022!
Photo Credits: INSTAGRAM @VWNAILS_

Nëse keni vënë re gjithnjë e më shumë njerëz po rikthehen përsëri te manikyri french, që mesa duket nuk njeh kohë, asnjëherë.

Dhe ndërsa disa po i mbajnë thonjtë në formën e tij klasike, shumë vajza po eksperimentojnë këndshëm me to.

Zbrisni më poshtë për të parë sa bukur ndërthuren gurët, shkëlqimi me dizajnin #french:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Fallis Bronfman (@hannahbronfman)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by riley miranda (@rileymiranda.nails)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_)

#5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

#6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)

#7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le’ana (@lecame.shesaw.shepainted)

#8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Minerva (@natalieminervanails)

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI