Kinema & TV

Ç’do të presim nga sezoni i dytë i 'Squid Game'

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2022

Ç’do të presim nga sezoni i dytë i 'Squid Game'

Kur “Squid Game” mori hovin dhe famën e merituar, e gjithë bota mbajti frymën në lojërat e “çmendura” dhe e ktheu serialin e Koresë së Jugut në serialin më të parë ndonjëherë në Netflix, duke zbritur nga froni edhe “Bridgerton”.

Pastaj në tetor të 2021-it, Hwang, krijuesi i serialit, u shpreh se të do të kishte një sezon të dytë dhe që prej asaj dite, të gjithë presin se deri ku do të shkojë këtë herë imagjinata e regjisorit.

Por, çfarë dimë deri tani për “Squid Game”?

Ç’do të presim nga sezoni i dytë i 'Squid Game'

1. Do të ketë më shumë lojëra, të cilat do të testojnë anën njerëzore të pjesëmarrësve në sfida. Gjatë këtij sezoni do të shtrohet pyetja: “A është e mundur të ketë solidaritet mes njerëzve?”.

2. Mund të ketë më shumë se 1 fitues. Por kjo mund të arrihet nëse konkurrentët komunikojnë dhe bashkëpunojnë me njëri-tjetrin.

3. Këtë herë, xhirimet dhe lojërat do të vendosen në një park lojërash, ku secila xhiro përkon me një lojë të re.

MOS I HUMBISNI