Style Tips

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken ~perlë~

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2022

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken

Vera ndoshta s'ka ardhur ende 100%, por temperaturat e larta dhe ditët e gjata na kujtojnë vetëm 1 skenë: detin! Thënë këtë, mendimi i dytë janë veshjet e plazhit, bikinit dhe jo vetëm! Mund të dukemi stil pa shumë përpjekje, vetëm duke përdorur aksesorët e duhur.

1. Bikini me shkëlqim

 

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken
PHOTO: @JLO

 

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken

2. Varëse me ngjyra

 

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken
PHOTO: @SIMONEASHLEY

 

3. Këmishat e linosë gjithmonë me vete

 

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken
PHOTO: @JASMINETOOKES

 

4. Kapelet kovë

 

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken
PHOTO: @HAILEYBIEBER

 

5. Kontraste ngjyrash të forta

 

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken
PHOTO: @DUALIPA

 

6. Sete dy pjesëshe 

 

6 elementë që i bëjnë veshjet e plazhit të duken
PHOTO: @SHAYMITCHELL

 

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI