Celebrity

12 yje që kanë punuar për të famshëm të tjerë, para se të bëheshin vetë të famshëm

Shkruar nga Anabel

19 Maj 2022

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc / Getty Images, © Christopher Polk / FilmMagic / Getty Images

Për disa prej nesh, është e vështirë të imagjinosh personalitete të rëndësishëm apo njerëz të famshëm, përpara kohës kur ishin të tillë. Megjithatë, disa nga yjet më të mirë të Hollywood-it dhe jo vetëm, kanë bërë punë të zakonshme, shpesh për të famshëm të tjerë. Ja disa prej tyre:

#1 – Kim Kardashian ishte organizuesja e dollapit dhe asistentja e Paris Hilton.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc / Getty Images, © Christopher Polk / FilmMagic / Getty Images

#2 – Mindy Kaling ka bërë një internship (stash) në “Late Night with Conan O’Brien”.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Featureflash Photo Agency / shutterstock.com, © Kathy Hutchins / shutterstock.com

#3 – Bethenny Frankel ka qenë dadoja e Paris Hilton dhe motrave të saj.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Ron Adar / shutterstock.com, © Tinseltown / shutterstock.com

#4 – Jennifer Garner ka qenë dadoja e vajzës së Stephen Colbert.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Jaguar PS / shutterstock.com, © Eugene Powers / shutterstock.com

#5 – Allison Williams ishte asistentja e Tina Fey.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Tinseltown / shutterstock.com, © Tinseltown / shutterstock.com

#6 -  Edhe Angela Kinsey ka kryer një internship për Conan O’Brien.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© s_bukley / shutterstock.com, © Kathy Hutchins / shutterstock.com

#7 – Meghan Markle ka bërë kaligrafinë për ftesat e dasmës së Robin Thicke.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Kathy Hutchins / shutterstock.com, © DFree / shutterstock.com

#8 – D’Arcy Caden ka qenë dadoja e fëmijëve të Bill Hader.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Eugene Powers / shutterstock.com, © DFree / shutterstock.com

#9 – Kevin Federline ka qenë balerin në një nga klipet e Justin Timberlake.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Featureflash Photo Agency / shutterstock.com, © DFree / shutterstock.com

#10 – Khloe Kardashian ishte asistentja e Nicole Richie.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Ga Fullner / shutterstock.com, © Tinseltown / shutterstock.com

#11 – Kanye West ka qenë producet në studion e regjistrimeve Roc-A-Fella, e bashkë-themeluar nga Jay Z.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Michael Buckner / Getty Images Entertainment / Getty Images, © Everett Collection / shutterstock.com

#12 – Steve Carell ka punuar si korrespondent për Jon Stewart.

12 yje që kanë punuar për të famshëm të
© Featureflash Photo Agency / shutterstock.com, © Featureflash Photo Agency / shutterstock.com

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI