Thonjtë

Zbulo thonjtë më IN të momentit

Shkruar nga Anabel

18 Maj 2022

Zbulo thonjtë më IN të momentit

Çdo muaj, shtohet një dilemë e re! Por, mirë që ekziston Anabel me sugjerimet e saj që i jep përgjigje pyetjes: “Si t’i bëj thonjtë?”. Bëji screenshot modelit të preferuar dhe vrap për tek estetistja!

Grimcat e portokallisë

Eksperimento me bazën, por mos harro të shtosh pak portokalli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelyn Lim (@evelynlnails)

Retë në dorën tënde

Po, janë super të lezetshme dhe mega të thjeshta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Prekja solare

Disa vija të thjeshta dhe delikate, sikur dielli ka puthur doçkat e tua.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

French në një tjetër nivel

Nëse nuk heq dot dorë nga modeli french, eksperimento me ngjyrat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

Tërbimi i detit

Frymëzuar nga ngjyrat e një deti të furishëm.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yeswhat Nails (@yeswhatnails)

Dy, më mirë se një

Kur dy ngjyra bëhen bashkë, në thonjtë e tu ka art.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? • ????? ? (@robbietomkins)

Rose Gold

Kombinimi i rose gold me manikyrin mat: një kryevepër!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DRYBY (@drybylondon)

Ylberi

Nëse ke shumë ngjyra të preferuara, ky model është fiks për ty!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colour Riot Nails LTD (@colourriotnails)

MOS I HUMBISNI