Red Carpet

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Shkruar nga Anabel

17 Maj 2022

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Call me zote” u titullua sfilata e fundit e dizajnerit Valdrin Sahiti. Në eventin e modës, më i përfoluri i  momentit, dizajneri prezantoi koleksionin e tij të fundit në praninë e emrave të njohur të ekranit, përfshirë edhe bashkëpunëtorë të tij prej kohësh.

Sahiti vlerësoi si pesë muzat e tij këngëtaret Leonora Jakupi, Elvana Gjata, Nora Istrefi, Era Istrefi dhe moderatoren Liberta Spahiu. Shihni në vijim disa nga veshjet e personazheve të njohur:

Leonora Jakupi

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonora Jakupi (@leonorajakupi)

Elvana Gjata

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @forelvana

Nora Istrefi

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Era Istrefi

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Liberta Spahiu

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Bashkëshortja e Valdrinit, Edita Ramadani, dhe vajza e tyre, Bella

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Dalina Buzi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalina Buzi (@dalinabuzii)

Sara dhe Lori Hoxha

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Ajola Xoxa

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Elita Rudi

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

Bora Zemani

#callmezote: VIP-at në sfilatën e Valdrin Sahitit

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by obsessed.bora (@obsessed.bora)

Sara Hoxha

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hitetrend

MOS I HUMBISNI