How to wear

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super shtrenjtë më shumë sesa këto kombinime ngjyrash

Shkruar nga Anabel

17 Maj 2022

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

Askush nuk kombinohet me qëllimin për t'u dukur i veshur lirë dhe pa shije, por që t'i bësh veshjet të duken edhe më luksoze nga ç'janë realisht, duhet të dini ca hile specifike. Një prej më interesanteve dhe "çudi-bërëset" është kombinimi i ngjyrave! 

Nuk e kemi fjalën për veshjen e ngjyrave të ndryshme, por kombinimin e duhur të nuancave që bën secilin prej kombinimeve të duket shumë më i shtrenjtë dhe elegant nga ç'është.

Konkretisht: Cilat janë kombinimet më chic të ngjyrave që mund të provoni këtë sezon?

1. Kafe dhe gold

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

2. Blu bebe dhe e verdhë

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

3. Mente dhe bezhë. Klas me K të madhe!

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

4. Khaki dhe kafe në portokalli. Nëse ky kombinim s'duket i shtrenjtë, s'e dimë çfarë duket!

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

5. Mos kini frikë të kombinoni rozën me të kuqe

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

6. Bluja ushtarake shkon perfekt me kremin

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

7. Portokallinë kombinojeni me ngjyrën e akullit 

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

8. E bardhë dhe e zezë, por të mbizotërojë e bardha. Jemi në verë.

Asgjë s'ju bën të dukeni të veshura super

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI