Fitness

10 aplikacione për ty që stërvitesh vetë, pa trajner (personal)

Shkruar nga Anabel

16 Maj 2022

10 aplikacione për ty që stërvitesh vetë, pa trajner

Nëse keni filluar të stërviteni vetë, në shtëpi apo palestër, por nuk keni ndihmën e duhur të një trajneri personal - një opsion tjetër mund të jetë ai i një aplikacioni gjurmues i rrugëtimit tuaj të fitnesit. 

Nga përsëritjet dhe hapat deri te kilometrat javor, gjurmimi i performancës suaj të fitnesit me kalimin e kohës mund të ruhet në një aplikacion, duke ua bërë jetën më të lehtë. Nëse dëshironi të përmirësoni qëndrueshmërinë dhe të shihni hap pas hapi, rrugëtimin tuaj, hidhini një sy këtyre aplikacioneve.

Disa prej tyre janë falas, disa me pagesë:

1. BurnFit

2. GymBook

3. Runkeeper

4. Map My Fitness

5. Sworkit

6. StepsApp

7. Jefit

8. C25K

9. Strava

10. Fit Body

Opsion shtesë: Kërkoni video/paketa stërvitjesh në YouTube, për shembull sfida 30-ditore, rutina stërvitore të ndara në javë etj dhe bëni në mënyrë manuale (për shembull: Notes në smartphone) gjurmimin. 

Burimi: Pop Sugar