Celebrity Style

Supermodelet po bëjnë #trend, një fustan të dalë jashtë mode: Për cilin model bëhet fjalë?

Shkruar nga Anabel

14 Maj 2022

Supermodelet po bëjnë #trend, një fustan të dalë
Photo Credits: Google Images

Nëse jeni aktivë në Pinterest, mund ta keni vënë re se "ruffle dresses" apo bëhen viralë në platformë, duke sjellë një rikthim të vitit 2014.

Një nga arsyet pse kjo ka ndodhur, janë edhe supermodelet si Bella Hadid apo Hailey Bieber, që kanë veshur fustane në modele të ngjashme. Këtu është Gigi e veshur me Givenchy:

Supermodelet po bëjnë #trend, një fustan të dalë
Photot Credits: InstaStories (@bellahadid)

Bieber dhe Hadid kanë fuqinë të ndikojnë te masat; ato janë dy nga ikonat më të mëdha të stilit për momentin, sipas In Style. Prandaj, nuk është çudi që këto modele fustanesh, t'i shihni më shpesh.

Disa versione të tjera:

Supermodelet po bëjnë #trend, një fustan të dalë
Photo Credits: nordstrom
Supermodelet po bëjnë #trend, një fustan të dalë
Photo Credits: nordstrom
Supermodelet po bëjnë #trend, një fustan të dalë
Photo Credits: nordstrom
Supermodelet po bëjnë #trend, një fustan të dalë
Photo Credits: nordstrom

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI