Social Buzz

Kjo taktikë e thjeshtë mund të jetë sekreti që dollapët tuaj të rrobave të mbajnë erë të mirë!

Shkruar nga Anabel

13 Maj 2022

Kjo taktikë e thjeshtë mund të jetë sekreti që

Ju e dini se TikTok është një burim i pafundëm idesh, aq më tepër kur bëhet fjalë për tema si: bukuria, kozmetika, shtëpia etj.

Një nga truket më interesantë që qarkullon për momentin, do bëjë që raftet, dollapët tuaj të rrobave – të mbajnë gjithmonë aromë të mirë.

Ideja është e thjeshtë: Ju duhet një parfum apo aromatizues spray dhe një pecetë menstruale ditore. Do të spërkasni parfumin tek peceta dhe më pas do ta ngjisni në raftin e dollapit. Këtu keni videon se si ta bëni hap pas hapi.

Sipas komentuesve në TikTok, nuk duhet ta bëni nëse dollapi juaj është prej druri. Përndryshe, mund ta provoni pa asnjë problem.

Përveç parfumeve, mund të përdorni edhe esenca vajore, freskuese ajri me aromë etj.

“Ky truk është fantastik! E bëj gjithmonë dhe rrobat vijnë erë të mirë”, shkruan dikush.

 

MOS I HUMBISNI