Celebrity

A është Amber Heard frymëzimi për këtë filter në Snapchat?

Shkruar nga Anabel

13 Maj 2022

A është Amber Heard frymëzimi për këtë filter

Një filter i Snapchat u bë trend në rrjete sociale dhe njerëzit më vonë nisën të pretendonin se platforma ishte frymëzuar nga Amber Heard. Mirëpo, si qëndron e vërteta?

A është Amber Heard frymëzimi për këtë filter

Në internet, nisi të qarkullojë thashethemi se Snapchat është frymëzuar nga aktorja për të krijuar një filter me fytyrë që qan. Videot me personazhe që dukeshin sikur qanin u bënë virale dhe pas kësaj, u përhap edhe thashethemi për fytyrën e Amber Heard.

A është Amber Heard frymëzimi për këtë filter

A është Amber Heard frymëzimi për këtë filter

A është Amber Heard frymëzimi për këtë filter

Referuar komenteve, Snapchat krijoi këtë filter duke marrë për bazë fytyrën e Amber Heard kur qan gjatë dëshmisë së saj në gjyqin përballë Johnny Depp.

@nadiak1998 Or am I just late to the party and everyone knew that? #greenscreenvideo #amberheard #johnnydepp #cryingface #foryou ? Oh No - Kreepa

Snapchat ka hedhur poshtë thashethemet në një deklaratë për TMZ duke këmbëngulur se efekti nuk bazohet aspak te aktorja. Për më tepër, kompania kishte nisur krijimin e tij gjashtë muaj më parë, shumë përpara se Heard të qante në gjykatë.

MOS I HUMBISNI