Celebrity

Mënyra si Kendall Jenner pret kastravecin do t’ju bëjë të ndiheni superior (por të varfër)

Shkruar nga Anabel

13 Maj 2022

Mënyra si Kendall Jenner pret kastravecin do t’ju bëjë

Duhet ta pranojmë: Është shumë e vështirë të jesh e pasur. Ja për shembull, Kendall Jenner nuk di të presë një kastravec.

Twitter-i u tall me mënyrën si modelja e ka pothuajse të pamundur të presë një kastravec. “Kendall Jenner përpjekja për të prerë një kastravec është gjëja më tragjike që kam parë ndonjëherë,” shkroi dikush në Twitter. “Tragjike” u përgjigj Kendall.

Siç mund ta shihni në video, Kendall, e cila pyet “a nuk kanë fara kastravecët”, e ka të vështirë ta presë me thikë. Shihni pozicionin e duarve! Gjeniale!

Patjetër që e ëma, Kris, nuk u ngrit ta ndihmojë Kendall-in që po merrej ndoshta me një nga gjërat më thjeshta për t’u prerë. E dimë që po ndiheni mjeshtra në kuzhinë. Kris thirri kuzhinierin e shtëpisë që ta ndihmojë (dhe ja këtu ne nisim të ndihemi të varfër).

MOS I HUMBISNI