Celebrity

Sa të vërteta janë zërat se Johnny Depp është në një lidhje me avokaten e tij?

Shkruar nga Anabel

12 Maj 2022

Sa të vërteta janë zërat se Johnny Depp është

Ndërsa gjyqi i vazhdueshëm i shpifjes së Johnny Depp dhe Amber Heard nuk ka reshtur së qeni në titujt kryesorë që nga fillimi, thashethemet për romancën e Depp me avokaten e tij, Camille Vasquez, gjithashtu kanë filluar të bëjnë xhiron e internetit. Thashethemet thuhet se kanë qarkulluar për shkak të ndërveprimeve të tyre në sallën e gjyqit, ku dyshja shihen të kapur për dore, Depp, duke tërhequr karrigen për të ndër të tjera, shfaqen duke qeshur etj.

Duke shfuqizuar narrativën e vazhdueshme, një burim i tha TMZ se marrëdhënia e tyre është rreptësisht profesionale, dhe se Camille Vasquez thuhet se është në një 'marrëdhënie serioze' me një agjent britanik të pasurive të patundshme.

Burimi përmendi se ndërsa ekipi ligjor ka marrëdhënie profesionale, ata kanë zhvilluar edhe marrëdhënie personale me yllin e Pirates of the Caribbean gjatë rrjedhës së procedurave ligjore. Ata mund të qeshin dhe buzëqeshin me njëri-tjetrin, por vetëm kaq. Për më tepër, të njëjtat ndërveprime kanë ndodhur edhe me anëtarë të tjerë të ekipit, burra.

Vasquez është avokatja që i tha jurisë se si Heard po refuzon të pranojë se ka gënjyer dhe tani ka gërmuar edhe më thellë. Camille është shprehur se “Amber ka vite që e jeton këtë gënjeshtër” dhe se “kjo do jetë performance e saj e jetës, në sallën e gjyqit”.

Burimi: Republic World