Flokët

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~

Shkruar nga Anabel

11 Maj 2022

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~
Photo Credits: INSTAGRAM @THEESTALLION, INSTAGRAM @BELLATHORNE, GETTY IMAGES, INSTYLE

Ngjyra e kuqe e flokëve për momentin është në kulmin e "famës" dhe nuk i vëmë aspak faj! Ndonëse, vetëm një përqindje e vogël e njerëzve kanë flokë natyralë të kuq, të kuqërremtë - fatmirësisht, opsionet janë të shumta për të bërë gjithë ndryshimet që duam.

Megjithatë, para se të ndryshoni ngjyrën tuaj, dijeni se mbajtja e flokëve të kuq nuk është shaka.

"E kuqja është molekula më e madhe e ngjyrës, kështu që ka më shumë gjasa nga të gjitha ngjyrat të zbehet nga flokët tuaj më shpejt," shpjegon stilistja e famshme e flokëve Sunnie Brook. Ajo sugjeron të bëni një rifreskim ngjyrash çdo katër deri në gjashtë javë për të luftuar zbehjen.

Më poshte, gjeni disa nga ngjyrat më të bukura të flokëve, kur bëhet fjalë për nuancat e të kuqes. Ne nuk vendosim dot, cila është e preferuar jote?

1. E kuqe e errët

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~
Photo Credits: ROBYN BECK/AFP VIA GETTY IMAGES

2. Portokalli saphire

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

3. Ngjyrë bakri, e zbehtë

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~
Photo Credits: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

4. E kuqe e zjarrtë

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

5. E kuqe në kafe

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~
Photo Credits: TAYLOR HILL/ëIREIMAGE

6. "Sunrise Copper"

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~
Photo Credits: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

7. E kuqe "zanash"

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~
Photo Credits: IAN ëEST/PA IMAGES VIA GETTY IMAGES

8. Kombinimi: Flokë të zinj dhe të kuq

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

9. Fije të kuqe

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~
Photo Credits: JASON KEMPIN/GETTY IMAGES

10. Bakër-luleshtrydhe

Këto ngjyra flokësh do ju bindin keq të shkoni te ~e kuqja~
Photo Credits: TIBRINA HOBSON/GETTY IMAGES

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI