Instagramming

Eurovision: Shqipëria nuk kualifikohet në finale

Shkruar nga Anabel

10 Maj 2022

Eurovision: Shqipëria nuk kualifikohet në finale
Photo Credits: @ronelahajati/Instagram

Shqipëria nuk u kualifikua në natën finale të Eurovision Song Contest 2022. Ronela Hajati dhe kënga përfaqësuese “Sekret” nuk mundën të kualifikoheshin në finalen e së shtunës.

Ronela performoi “Sekret” e para në radhë mbrëmjen e sotme. Vetëm 10 nga 17 këngët që performuan kaluan në finale.

Shtetet e kualifikuara janë:
1. Zvicra
2. Armenia
3. Islanda
4. Lituania
5. Portugalia
6. Norvegjia
7. Greqia
8. Ukraina
9. Moldavia
10. Hollanda

MOS I HUMBISNI