Make-Up

Përdoruesit e TikTok po bashkojnë ‘blush-in’ me korrektorin e syve dhe rezultati duket ~interesant~

Shkruar nga Anabel

9 Maj 2022

Përdoruesit e TikTok po bashkojnë ‘blush-in’ me
Photo Credits: Glamour

E keni parasysh atë makeup-in delikat me nuance rozë, që të jep një çehre të freskët dhe natyrale? Ndoshta sekreti për ta arritur mund të jetë ky truk i thjeshtë që po qarkullon kudo në TikTok.

Shtoni blush (likuid, jo pluhur) bashkë me korrektorin e syve – sigurisht, në rrathët e syve.

Pak a shumë kështu:

Përdoruesit e TikTok po bashkojnë ‘blush-in’ me
Photo Credits: Glamour

Përzierja e blush-it me korrektor, e bën portretin të duket më të gjallë, ndërsa blush-i në mollëza do ta bëjë gjithë fytyrën të duket si një trëndafil që lulëzon në pranverë.

Për të parë procesin e “blending” apo përzierjes, furçat që përdoren etj, shihni këtë video ose kërkoni versione të tjera në TikTok.

MOS I HUMBISNI