Street Style

6 xhaketa *super* të bukura që mund të vishni tani, sa të vijë vera!

Shkruar nga Anabel

8 Maj 2022

6 xhaketa *super* të bukura që mund të vishni tani, sa të
Photo Credits: In Style

Tani që moti është më i ngrohtë, por koha përsëri nuk është e qëndrueshme, mes xhaketave dhe xhupave më të hollë ka një marrëdhënie “dashuri-urrejtje”. I duam kur po fryn pak erë dhe i heqim direkt sapo del dielli. Sidoqoftë, as këtë periudhë, nuk bëjmë dot pa to.

Nëse e mendoni mirë, xhaketat e pranverës janë në thelb xhaketa vjeshte, vetëm me një gamë ngjyrash më të ndezura. Ne ju sugjerojmë të prisni për verën me të paktën një nga këto tipe xhaketash:

#1 – Xhaketa të shkurtra, “cropped”

6 xhaketa *super* të bukura që mund të vishni tani, sa të
Photo Credits: In Style

#2 – Xhupa të hollë “fëshe”

6 xhaketa *super* të bukura që mund të vishni tani, sa të
Photo Credits: In Style

#3 – Xhaketa “serioze”, oversize ose jo (Mundësisht me ngjyra)

6 xhaketa *super* të bukura që mund të vishni tani, sa të
Photo Credits: In Style

#4 – Pardesy të holla

6 xhaketa *super* të bukura që mund të vishni tani, sa të
Photo Credits: In Style

#5 – Xhaketa të tejdukshme

6 xhaketa *super* të bukura që mund të vishni tani, sa të
Photo Credits: In Style

#6 – Xhaketa lëkure

6 xhaketa *super* të bukura që mund të vishni tani, sa të
Photo Credits: In Style

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI