Fitness

Stërvitje në shtëpi? 7 ushtrime që bëjnë *mrekulli* me të pasmet dhe si të bëni secilin prej tyre!

Shkruar nga Anabel

6 Maj 2022

Stërvitje në shtëpi? 7 ushtrime që bëjnë
Photo Credits: Hola

Vera po afron dhe me siguri shumë prej jush kanë filluar palestrën dhe të tjerë po stërviten në shtëpi. Ne sugjerojmë që këtë ta bëni çdo muaj të vitit, por kjo është temë tjetër. Tani përqendrohemi te ajo për të cilën erdhët: Të pasmet!

Hidhini një sy ushtrimeve të mëposhtme dhe ekzekutojini në stërvitjen e radhës:

1. Single-Leg Glute Bridge

2. Resistance Band Glute Bridge Abduction

3. Frog Pumps

4. Sliding Bridge

5. Long Bridge Variation

6. Elevated Glute Bridge

7. Glute Bridge Hold

Burimi: Bustle