Horoskopi Mujor

Horoskopi i Susan Miller për muajin maj 2022: Ujori dhe Peshqit

Shkruar nga Anabel

5 Maj 2022

Horoskopi i Susan Miller për muajin maj 2022: Ujori dhe Peshqit

Horoskopi i Susan Miller për muajin maj 2022: Ujori dhe Peshqit

Ky është një muaj i rëndësishëm për ju. Do të ndodhin dy eklipse të cilat do të ndikojnë në shtëpinë dhe karrierën tuaj. Ndryshimet po vijnë, por s'ka asgjë për t'u shqetësuar pas gjithçka do të shkojë sipas parashikimeve.

Shtëpia do të jetë aspekti që do të ndikohet më shumë nga eklipsi i parë i 30 prillit. Duket se deri më tani keni mbledhur mjaftueshëm para sa për të bërë ndryshimet që doni brenda shtëpisë. Nëse doni të zhvendoseni nga një vend në tjetrin, kjo do të ndodhë në mënyrë të menjëhershme si pasojë e prezencës së Uranit.

Nëse s'jeni të fokusuar tek shtëpia fizike me siguri mendja juaj është tek pjestarët e familjes, njëri prej prindërve mund të ketë nevojë për ndihmën tuaj. Shpenzojini me kujdes paratë që vijnë nga ky eklips, por gjithsesi nuk ka vend për t'u shqetësuar në lidhje me financat. Jupiteri do t'ju ndihmojë të gjeni cash-in e nevojshëm për shpenzimet e papritura që dalin rrugës. 15/16 maji do të sjellë një kapitull të ri në karrierën tuaj dhe energjia që do t'ju rrethojë do të jetë shumë mbështetëse.

Nërkohë, Marsi dhe Neptuni do të punojnë për t'ju ndihmuar në lidhje me një marrëveshje shitjeje që po bëni. Eklipset sjellin lajme që s'i prisni. Nëse doni të ndryshoni vend pune tani, ju duhen këshillat e dikujt që t'ju orientojë drejt lëvizjes së sigurtë. 

Ujorët që kanë ditëlindjen në 13 shkurt (plus/minus 5 ditë) do ta ndjejnë më shumë eklipsin e 15 majit. Ndikimi në karrierë do të jetë i dukshëm. Aty nga fundi i muajit do ta shihni që do të përshtateni më mirë me ndryshimet që ndodhën më herët. 

Në 30 maj, Hëna e Re do të mbushë gjithë energji shtëpinë e dashurisë së vërtetë, që do të thotë se jeni gati për lidhje dhe takime të reja. Nëse jeni single ka gjasa që muajt në vazhdim të takoni njerëz të rinj interesantë.

Kujtoni që ky është vetëm fillimi-Marsi do t'ju ndihmojë sërish në gusht dhe ka planifikuar të qëndrojë 7 muaj në shtëpinë e dashurisë. Nëse jeni të martuar do të kaloni shumë më tepër kohë me partnerin. Nëse po mendoni për një bebush, 30 maji do t'ju japë arsye për të shpresuar. Shtatzënia mund të ndodhë tani ose gjysmën tjetër të vitit. Gjithçka shihni përreth është një mundësi e re për ta jetuar sipas mënyrës dhe stilit tuaj unik.

Horoskopi i Susan Miller për muajin maj 2022: Ujori dhe Peshqit

Pjesa më e mirë e këtij muaji do të jetë kjo javë e parë, pasi në 10 maj, Mërkuri është në prapavijë për të qëndruar deri në 3 qershor.

Këtë periudhë shfrytëzojeni për të riparë projektet që keni realizuar më herët, apo për t'u lidhur me njerëz të së shkuarës suaj. Nuk janë ditë të mira për projekte të reja, sidomos në gjëra që lidhen me komunikimin apo teknologjinë.  Nëse duhet se s'bën të bëni një marrëveshje prisni derisa prapavija të mbarë, mos nxitoni të merrni vendime.

Jupiteri ju ka favorizuar për muaj me radhë dhe keni qenë të zënë duke mbjellë farat tuaja të së ardhmes.  Pas 20 dhjetorit të 2022 Jupiteri nuk do të kthehet më në shenjën tuaj deri në prill të 2033. Sidoqoftë, prej tij do të përfitoni financa të mira në muajt e ardhshëm dhe gjithçka për të cilën keni punuar deri më tani, do të shpërblehet.

Do të jetë një vit i veçantë sidomos për ju që punoni në sektorin e shitjeve. Nëse punoni për të tjerët, tregojini me zë të lartë kërkesat tuaja qoftë kjo për rritje rroge ose promovimi.

Të dy eklipset do të jenë miqësorë me ju dhe këtë periudhë do të udhëtoni shumë më shumë nga vitet e fundit.  Nxitoni t'i bëni gjërat më të rëndësishme në fillim të muajit, ose prisni gjer pas datës 3 qershor, kur Mërkuri të ketë përfunduar prapavijën.

Eklipsi i 15/16 majit do të ndriçojë shtëpinë tuaj të 9, atë të publikimeve, komunikimit, apo lidhjeve ndërkombëtare. Ata që kanë në vëmendje të tyre çështjet ligjore, pasaportat, visa, leje qëndrimi do të marrin gjithashtu lajme gjatë kësaj periudhe.

Një ndryshim ose zhvillim do të jetë shumë i dukshëm gjatë këtij muaji. Një prej miqve tuaj do të dalë nga zona e tij e rehatisë për t'ju prezantuar me të tjerë apo për t'ju mbështetur në projektet e reja. Gjithashtu ka gjasa të bëni miq të rinj që kanë eksperienca në objektivin që ju doni të arrini. Në shumicën e eklipseve hënore, zakonisht kur diçka mbaron, diçka e re nis.

Ky është muaj shumë aktiv, por fokusi juaj do të mbetet shtëpia dhe jeta brenda saj. Mos merrni vendime të nxituara para datës 3 qershor.

MOS I HUMBISNI