Shopping now!

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për sezonin e verës

Shkruar nga Anabel

5 Maj 2022

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për
Photo Credits: RUSSELL AND BROMLEY

Pas disa vitesh me në qendër këpucët e sheshta, këpucët me takë janë rikthyer në një nga trendet e momentit dhe padyshim që duhet t’i merrni në konsideratë.

Sigurisht që nuk do ta kaloni verën mbi taka, por kur bëhet fjalë për evente të ndryshme në muajt e ardhshëm – festa (jo në plazh), ditëlindje, evente mode, fejesa e dasma – duhet të keni parasysh:

1. Sandalet me platformë

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

2. Sandalet me takë dhe rripa

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

3. Të bardha ose argjend

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

4. Shapkat-sandale me pak takë

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

5. Sandalet me lidhëse

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

Duhet t’i merrni seriozisht: 5 tendencat e këpucëve për

Burimi: Who What Wear