Celebrity Style

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë

Shkruar nga Anabel

4 Maj 2022

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

Nëse mendoni se keni parë gjithçka ndodhi në Met Gala dhe s'doni as ta dëgjoni më si emër, prisni dhe pak. Tapeti i kuq është thjesht qershia mbi tortë sepse të tjerat ndodhën brenda eventit! 

Fillimisht, kishte lule gjithandej! Mure dhe shkallë që mbulohen me trëndafila të kuq. VIP-at e ulur pranë njëri-tjetrit në tryezë teksa bënin thashetheme. Një performancë surprizë nga Lenny Kravitz, dhe festë e çmendur në pistën e kërcimit. Të gjitha këto përkthehen në foto që ju s'i keni parë. Ende.

1. Anna Wintour në botën e saj të mbushur me trëndafila të kuq.

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

2. Lizzo bashkë me thonjtë unikë.

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

3. Hillary Clinton dhe Precious Lee

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

4. Venus Williams, Amy Schumer, Xiye Bastida, dhe Gabriela Hearst

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

5. Po, edhe Kim me Pete bënë foto me sfondin magjik!

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

6. Gati për më shumë lule?

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

7. Ciara dhe shikimet e saj ~vrastare~

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

8. Winnie Harlow

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

9. Caroline Trentini

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

10. Austin Butler dhe Kaia Gerber a.k.a çifti më i bukur 

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

11. Sarah Jessica Parker dhe Bryan Lourd

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

12. Kate Moss

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

13. Kylie Jenner, Kris Jenner, Khloé Kardashian dhe Kim Kardashian

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

14. Emily Ratajkoëski, Lily James, Gigi Hadid dhe Donatella Versace

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

15. James Corden, Hillary Rodham Clinton dhe Ryan Reynolds

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

16. Kim Kardashian dhe Gwen Stefani

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

17. Pete Davidson, Kim Kardashian, Corey Gamble dhe Elon Musk

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

18. Hailey Bieber dhe Bella Hadid

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES

19. Olivia Rodrigo dhe Cole Sprouse

Gjithë fotot nga Met Gala që NUK i keni parë
Photo Credits: MATT WINKELMEYER/MG22GETTY IMAGES