Celebrity

Peticioni për të larguar Amber Heard nga ‘Aquaman 2’ mbledh miliona nënshkrime

Shkruar nga Anabel

2 Maj 2022

Peticioni për të larguar Amber Heard nga ‘Aquaman 2’

Një peticion në Change.org për të hequr aktoren Amber Heard nga kasti i "Aquaman 2" ka grumbulluar afro 3 milionë nënshkrime në mes të gjyqit më të komentuar të momentit.

Peticioni u kërkon drejtuesve të Warner Bros. të largojnë aktoren nga kasti. Heard luan një personazh të quajtur Mera.

Peticioni shkruan se “Amber Heard është ekspozuar si dhunuese nga Johnny Depp” dhe shton se dhuna ndaj burrave "duhet të njihet dhe duhet të ndërmerren veprime për të parandaluar që një abuzuese të vlerësohet në industrinë e filmit".

Change.org vëren se nëse peticioni arrin 3+ milionë nënshkrime, ai do të jetë një nga peticionet më të nënshkruara në faqen e internetit.

Për më shumë informacion në lidhje me konfliktin Amber Heard – Johnny Depp: