Thonjtë

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë verë s'do të doni dizajn tjetër për thonjtë e këmbëve

Shkruar nga Anabel

28 Prill 2022

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

Dizajni i thonjve të këmbës në verës është një problem qejfi i shtuar. Janë po aq të rëndësishme sa thonjtë e duarve përgjatë vitit, prandaj duan po të njëjtën vëmendje. Këtë verë në modë janë dizajnet minimaliste dhe specifikisht larmishmëria e french-it! 

Nëse doni thonj këmbe seksi, të sofistikuara dhe të thjeshta në të njëjtën kohë, herën tjetër zgjidhni një nga modelet më poshtë.

1.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

2.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

3.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

4.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

5.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

6.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

7.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

8.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

9.

Kush tha që french-i është i mërzitshëm? Këtë

MOS I HUMBISNI