Social Buzz

Beauty Fair Albania 2022: Jeni gati për panairin më të madh të bukurisë?

Shkruar nga Anabel

28 Prill 2022

Beauty Fair Albania 2022: Jeni gati për panairin më të madh

Këtë vit, panairi më i madh i bukurisë në Shqipëri vjen në edicionin e tij të tretë pas një përvoje fantastike në dy edicionet e tij të mëparshme. Ky edicion sjell më shumë marka, më shumë pjesëmarrës, evente, sfilata dhe njëkohësisht më shumë bursa dhe mbështetje për të rinjtë. 

Edicioni i parë dhe i dytë i panairit dëshmuan edhe një herë dëshirën dhe nevojën e njerëzve për të bukurën, për profesionistët dhe markat prestigjoze, duke shënuar shifra rekord në pjesëmarrje.

Beauty Fair Albania 2022: Jeni gati për panairin më të madh

"Beauty Fair Albania 2022" do të bëhen bashkë markat më të njohura të bukurisë, të cilat do të bashkëveprojnë me profesionistët më të mirë të fushës për të sjellë në panair përvojën më të mirë për të gjithë pjesëmarrësit.

Ky Panair është i vetmi në Shqipëri që bashkon mjeshtrat e bukurisë, profesionistët e fushës me konsumatorin final, duke u dhënë mundësi këtyre të fundit që të njihen me çdo produkt dhe shërbim.

Beauty Fair Albania ka si synim të çojë në nivelin më të lartë veprimtaritë që lidhen me industrinë e bukurisë në Shqipëri dhe të mundësojë rritjen e saj të përhershme. Po ashtu, Beauty Fair Albania edukon dhe bashkon të gjithë pjesëmarrësit në këtë biznes.

Beauty Fair Albania 2022: Jeni gati për panairin më të madh

"Beauty Fair Albania" do të vijë edhe këtë edicion me ekspertizën e partnerëve ndërkombëtarë, në datat 29-30 prill dhe 1 maj në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

Ky event gjigant erdhi falë bashkëpunimit dhe konsulencës me organizatorët e panaireve më të rëndësishme në botë.

Në vitin 2020, Beauty Fair Albania nuk mundi të mbahej për shkak të situatës së jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia Covid-19. Aktiviteti i Beauty Fair Albania gjatë dy edicioneve të para, në të gjitha ditët e tij, është pasqyruar gjerësisht në media duke përfshirë si mediumet tradicionale, ashtu edhe ato digjitale nëpërmjet kronikave, reportazheve, artikujve, intervistave, postimeve të shumta, lojërave të ndryshme, dhuratave dhe shpërblimeve.

Beauty Fair Albania 2022: Jeni gati për panairin më të madh

Gazetarë, influencera, blogerë dhe personalitete të ndryshme kanë pasqyruar aktivitetet e panairit duke angazhuar në ndërveprim jo vetëm pjesëmarrësit dhe vizitorët në panair, por edhe ndjekës të tjerë.

Beauty Fair Albania në numra:

+ 10.000 vizitorë

+ 60 ekspozues

+ Show dhe evente unike

+ Seminare dhe masterclass

+ Ulje shpërblime dhe dhurata

+ 100 influencer të përfshirë

+ 20 intervista dhe artikuj të botuar në media

Këtë vit, Beauty Fair Albania do të vijë sërisht në datat 29-30 Prill dhe 1 Maj në Pallatin e Kongreseve. Stendat do të vendosen në hollin kryesor, eventet do të organizohen në katin -1 dhe shoë në pjesën e jashtme të ndërtesës.

MOS I HUMBISNI