Social Buzz

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10 vitesh: Keni një të tillë?

Shkruar nga Anabel

27 Prill 2022

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

E dimë që ju tingëlloi pak rëndë titulli, por e vërteta është kjo! Artistët e tatuazheve, teksa parashikojnë ndryshimin e trendeve për 10-vjeçarin e ardhshëm, thonë se modelet në vijim do të jenë paksa "jashtë mode". Kjo, jo për faktin se nuk janë të këndshëm për syrin apo diçka tjetër, por thjesht sepse janë bërë kaq shumë dhe shpesh sa koha e tyre po ~skadon~.

1. Shenjat e zodiakut

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

2. Numrat romakë

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

3. Formulat kimike

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

4. Palmat bëni mirë t'i harroni

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

5. Kombinimi hënë-diell

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

6. Spirancat

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

7. ...si dhe tatuazhet poshtë gjoksit

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

8. Shprehjen e preferuar, shënojeni diku tjetër

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

9. Tatuazhet matchy-matchy. Yin-Yang s'duket më dhe aq cool

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

10. Luanët, kurorat dhe gjithçka e ngjashme me to

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

11. Barcode-et

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

12. Gjithë Bibla në një krah të vetëm

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

13. Shprehjet latine

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

14. Një fjalë motivuese pas qafës

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

15. Shenja e infinitit...

Këto lloje tatuazhesh do të jenë komplet jashtë mode pas 10

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI