Celebrity

Gënjeshtër apo jo? Ç’tha avokatja e Amber Heard që po konsiderohet si ‘mashtrim’

Shkruar nga Anabel

24 Prill 2022

Gënjeshtër apo jo? Ç’tha avokatja e Amber Heard që

Avokatja e Amber Heard, Elaine Bredehoft, pretendoi se aktorja përdori një produkt grimi nga Milani Cosmetics për të mbuluar shenjat në lëkurë të cilat dyshohet se ia kishte shkaktuar Johnny Depp.

Problemi i vetëm me pretendimin është se seti i korrektorëve All In One i Milani Cosmetics nuk ishte në shitje deri në vitin 2017, siç shpjegohet nga vetë marka. Milani Cosmetics postoi një video të TikTok duke shpjeguar se seti i grimit i shfaqur nga avokatja e Heard nuk kishte dalë në treg para vitit 2017.

Amber Heard pretendon se abuzimi ka ndodhur nga viti 2014 deri në vitin 2016. Ata u divorcuan në vitin 2016. Produkti i grimit u lançua në dhjetor të 2017-s.

Ndonëse avokatja e Heard nuk përmendi specifikisht emrin e Milani Cosmetics në gjykatë, ajo mbajti produktin e markës gjatë seancave gjyqësore dhe tha se Heard e mbante atë produkt çdo ditë për të fshehur shenjat. Ndoshta Bredehoft thjesht po e përdorte produktin si shembull të llojit të grimit që përdorte Heard, por është gjithashtu e mundur që thjesht po gënjente, siç shumë njerëz shkruajnë në rrjete sociale.

Gënjeshtër apo jo? Ç’tha avokatja e Amber Heard që

Gjyqi do të vazhdojë të hënën. Johnny Depp po përpiqen të provojë se eseja që Amber Heard shkroi për Washington Post në vitin 2018 - në të cilën ajo e shfaqi veten si viktimë të abuzimit në familje - ishte shpifje. Depp ka mohuar akuzat e Heard që në fillim dhe po kërkon një minimum prej 50 milionë dollarësh dëmshpërblim plus një shpërblim prej të paktën 350,000 dollarë, së bashku me shpenzimet gjyqësore dhe tarifat e avokatëve.

Për më shumë informacion në lidhje me gjyqin në fjalë, drejtohuni te artikujt në vijim: