Social Buzz

Duhet ta shihni veshjen që e bëri Billie Eilish frymëzim për ~meme~ në Coachella!

Shkruar nga Anabel

23 Prill 2022

Duhet ta shihni veshjen që e bëri Billie Eilish frymëzim për

Gjatë performancës së Billie Eilish në Coachella 2022, sekondat e para me siguri ishin më shokueset për njerëzit. Billie u shfaq kështu:

Duhet ta shihni veshjen që e bëri Billie Eilish frymëzim për

Duhet ta shihni veshjen që e bëri Billie Eilish frymëzim për

Të gjithë e dinë se këngëtarja i adhuron veshjet e gjera, "oversized" dhe xhupi duket shumë, po shumë *oversize*.

E meqënëse Twitter "nuk fal askënd", sapo qarkulluan fotot e para, filluan të qarkullonin edhe memet.

- Vetëm Billie Eilish vjen me xhup në shkretëtirë

- Xhupi i Billie Eilish është zgjidhja për krizën energjitike

- Nuk është Billie që ka veshur xhupin, është xhupi që ka veshur Billie-n

MOS I HUMBISNI